Vinprovning i Italien

Vinprovning i Italien

Något av det bästa som jag vet är vin och att resa. På sommaren så finns det inget bättre än att sitta ute och dricka ett glas vin i solen. Det smakar så sött och somrigt, tycker jag. Sen att resa borde man vara tokig om man inte gillar. Jag gillar personligen att åka till riktigt varma länder med fin natur så man kan vara ute och njuta hela tiden.

Italienska vingårdar

Nu i sommar så åkte jag och min man iväg på en fantastisk resa som jag aldrig kommer glömma. Vi gjorde en resa till italienska vingårdar något som jag varmt kan rekommendera.

Italienska vingårdar

Vinprovning i Italien

Vi valde en resa med ett färdigt vinprovarpaket. Det hörs på namnet att det är en resa där man provar viner och det var helt fantastiska viner! Vi åkte runt och fick se en massa fina landskap, då Italien verkligen är riktigt fint, och vi provade en massa goda viner.

Gillar du vin och gillar du att resa så är det ett måste att åka till Italien på vinprovning. Italien har de absolut bästa vinerna!

5 Comments

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *